Centre Psicologia Yoelka
Centre Psicologia Yoelka

Logopèdia

Retard del llenguatge: quan el llenguatge no apareix a l’edat esperada. El seu nivell de parla equival a la d’un nen més petit. Bon pronòstic al tractament logopèdic.

Dislàlies: quan es produeixen errors en la producció dels fonemes. Dificultats per una correcta articulació de les paraules. El tractament pot començar cap a l’edat de 4 anys i generalment presenta un bon pronòstic.

Trastorn de la lectura: Dislèxia: quan presenta dificultats en la precisió, velocitat i/o comprensió. La lectura oral es caracteritza per distorsions, substitucions i omissions, lentitud i errors en la comprensió. Generalment aquest trastorn va acompanyat de dificultats de l’expressió escrita.

Disfèmies (tartamudeig): trastorn de la fluïdesa de la parla que es caracteritza per una expressió verbal interrompuda en el seu ritme. Generalment es manifesta amb repeticions de síl·labes, paraules o frases.

Teràpia miofuncional: Deglució atípica: masticació i deglució incorrecta, dificultat per empassar, respiradors orals, que produeixen deformacions ortodòntiques i/o fonoarticulatories. A partir del 8 anys.

Contacte

Centre de Psicologia Yoelka, S.C.P.

Carrer de la pau, 2

08410 Montornes del Valles

 

Tlf. contacte

93 572 00 29

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© centre psicologia yoelka scp